NEKAJ O MENI IN MOJEM DELU

Sem Anže Jert in prihajam iz Slovenj Gradca. Ljubim naravo, šport, hrano ter seveda živali. S športom se ukvarjam že celo življenje – sprva sem 11 let igral rokomet, nato sem se 3 leta ukvarjal z mešanimi borilnimi veščinami, naslednja 3 leta pa tudi z ameriškim nogometom. Trenutno delam na svojem celostnem razvoju (um, telo, prehrana).

Lahko bi rekel, da učinke različnih tipov vadb na telo dobro poznam, prav tako pa se zavedam kakšna količina vadbe lahko telesu škoduje. Prakso sem moral podpreti še s teorijo, zato sem se vpisal na Fakulteto za šport, kjer sem spisal diplomo o optimalni regeneraciji po visoko intenzivni vadbi. Prav tako sem tekom študija pridobil par licenc(masaža, kinezio tejping, učitelj plavanja…), na koncu pa sem vse to podprl še z eno močnejših licenc za kondicijsko pripravo športnikov.

Predvsem me zanimajo učinkovitost gibanja telesa, optimalna prehrana in kondicijska priprava, tako športnikov kot tudi rekreativcev, ter kako lahko z različnimi sinergijami le teh optimiziramo naše življenje. Ukvarjam se z optimizacijo prehrane in prehranskih navad, z osebnim trenerstvom, izvajam pa tudi klasične in športne masaže. Pri delu s strankami mi je pomembno predvsem to, da mi zaupajo, povedo kaj bi radi dosegli s prehrano in treningi, sam pa se trudim te želje čim bolj optimalno uresničevat s kakovostno prehrano in rednimi ter skrbno načrtovanimi treningi. Napredek posameznika sproti spremljam – z namenom, da oba (predvsem pa vadeči) vidiva razliko v optimalnejšem delovanju njegovega telesa, boljšem počutju in zdravju.

Trenutno se največ ukvarjam s športniki borilnih veščin (MMA, BJJ, Muay Thai, Judo), z ameriškimi nogometaši in nogometaši in pa seveda z rekreativci. Prav tako sodelujem z večkratnim evropskim prvakom v BJJ, evropsko prvakinjo v JUDO, nosilcem pasov v dveh kategorijah K-1, slovenskim MMA borcem, plavalno zvezo Slovenije in drugimi. Vodim njihovo prehrano, pri nekaterih pa tudi kondicijsko pripravo.

MED DRUGIM ME ZAZNAMUJE TUDI

  • Sodelovanje z večkratnim evropskim prvakom v BJJ

  • Sodelovanje z evropsko prvakinjo v JUDU

  • Sodelovanje z nosilcem dveh K-1 pasov

  • Sodelovanje s slovenskimi MMA borci

  • Sodelovanje s plavalno zvezo Slovenije

Te zanima več ? Piši mi …