PREHRANA

Prehransko svetovanje

Pri prehranskem svetovanju analiziram predvsem vaše dnevne navade in pa težave, ki jih ima posameznik, nato pa priporočam, kaj bi osebno storil, da bi se stanje izboljšalo. V svetovanje je vključeno tudi izboljšanje spanca in splošnih dnevnih navad za optimizacijo vašega stanja.

Plan prehrane

Plan prehrane je popolnoma individualiziran. Upošteva vsako željo posameznika in se lahko sproti prilagaja. Prilagojen je vašim dnevnim potrebam, željam in ciljem.

TRENAŽNI PROCES

Diagnostični trening

Diagnostični trening je nujen, za začetek sodelovanja. Vključen pa je že v oba paketa (10 ali 20 treningov). Na diagnostičnem treningu preverim vaše gibalne sposobnosti in omejitve, z vami grem skozi različna gibanja, ki mi nudijo podrobno sliko o vaših gibalnih zmožnostih. Po uri vam povem svojo diagnozo in podam priporočila. Priporočila bodo tako natančna, da lahko sami nadaljujete s svojim trenažnim procesom in boste vedeli kaj vključiti vanj. Po uri sem seveda na voljo za vsa vprašanja, kar se tiče trenažnega procesa in prehrane.

Svetovanje pri trenažnem procesu

Analiza vašega trenutnega trenažnega procesa, izpostavljanje napak do katerih prihaja in svetovanje za določene spremembe, ki bi jih sam naredil pri trenažnem procesu. Prav tako podam tudi napotke, kako bi določeno fiziološko spremembo lahko še podkrepili (ne samo s treningom). Po svetovanju si boste lahko sami sestavili trenažni proces.

Planiranje trenažnega procesa

Skozi analizo, vaše želje, cilje in gibalne sposobnosti, spišem popolnoma individualiziran plan, ki vam bo pomagal pri napredku. Vse vaje seveda demonstriram, če to želite, da se bodo izvajale pravilno. Uro osebnega trenerstva/demonstracije dobite potem s popustom. Namesto 30 evrov na uro, boste odšteli 20.

Osebno trenerstvo na domu

Plačilo za osebno trenerstvo je na uro. 60 min moje 100% pozornosti. Osebno trenerstvo nudim čistim začetnikom, profesionalnim športnikom, ljudem, ki si želijo le izboljšati svoj vsakdan, ljudem, ki imajo težave z različnimi zdravstvenimi stanji in vsem starostnim skupinam.

Paket 10 treningov

(10% ceneje + diagnostični trening že vključen v ceno)
Paket vsebuje 10 treningov 1 na 1 z mano in diagnostični trening.

Paket 20 treningov

(20% ceneje + diagnostični trening že vključen v ceno)
Paket vsebuje 20 treningov 1 na 1 z mano in diagnostični trening.

Online coaching/Osebno trenerstvo na daljavo

Enkrat tedensko (60 min) se slišimo prek telefona, video konference ali gmaila, kjer analiziramo vaš teden in pregledamo kaj je potrebno spremeniti iz vidika prehrane, treninga, spanca, itd …

Osebno trenerstvo

Plačilo za osebno trenerstvo je na uro. 60 min moje 100% pozornosti. Osebno trenerstvo nudim čistim začetnikom, profesionalnim športnikom, ljudem, ki si želijo le izboljšati svoj vsakdan, ljudem, ki imajo težave z različnimi zdravstvenimi stanji in vsem starostnim skupinam.

REGENERACIJA IN SPROSTITEV

Aplikacije s kineziološkimi trakovi

Kineziološki trakovi so vrsta elastičnih trakov, ki se jih prilepi na telo, na določen način in vplivajo na več vidikov fiziologije. Mišicam lahko nudijo oporo, povečajo krvavitev v izbrani mišici, pospešijo regeneracijo po športni aktivnosti, pomagajo pri obnovi tkiv, fascialna tehnika hitreje in boljše celi brazgotine, pomagajo pa tudi sproščati napeto mišičje in pa nudijo oporo mišicam, ko določene mišice to potrebujejo.

Masaža celotnega telesa za sprostitev (cca. 60 min)

Z masažo se osredotočam predvsem na sprostitev stresa s pomočjo izplakovanja določenih hormonov, kot sta na primer adrenalin in kortizol iz sistema in nasičenja sistema s citokini in serotoninom, ki na telo vplivajo zelo relaksacijsko. Masaža je z masažnimi olji z različnimi vonji. Masažo izvajam na domu pri vas ali pri meni osebno.

Športna masaža (cca. 20 min)

Športna masaža ni namenjena le športnikom, ime dobi le zaradi tega, ker je malo bolj groba, saj se pri njen osredotočamo na »razbijanje« vozlov, ki so nastali med določeno aktivnostjo. Lahko je malo bolj boleča, ampak se seveda prilagaja glede na posameznika. Prav tako je z olji različnih vonjav po vaši izbiri.

POSEBNA PONUDBA

PAKET POPOLNA OPTIMIZACIJA VAŠEGA ŽIVLJENJA

200
  • Paket vsebuje vso moje znanje iz vidika fiziologije, psihe in prehrane. Analiziral bom vaše prehranske navade, dnevno telesno aktivnost, različne biološke markerje, kvaliteto spanca, urnik, raven stresa, skratka vse kar sodi v vaš vsakdan. Nato bom spisal dokument s svojimi priporočili, kako izboljšati kvaliteto spanca, dodal dihalne tehnike z zniževanje stresa, jutranji protokol za aktivacijo živčnega sistema, ki vas bo pripravil na vaš dan, podal svoje napotke za trenažni proces, podal svoje napotke kaj bi spremenil v prehrani glede na vaše želje in fiziologijo in pripisal vse prehranske dodatke, ki jih boste po mojem mnenju potrebovali (večinoma je vse naravno).

SUPERHUMAN PAKET

400
  • Popolni paket za vsakogar, ki želi svoje življenje dvigniti na najvišjo možno. Analiziral bom vaše prehranske navade, dnevno telesno aktivnost, različne biološke markerje, kvaliteto spanca, urnik, raven stresa, skratka vse kar sodi v vaš vsakdan. Nato bom spisal dokument s svojimi priporočili, kako izboljšati kvaliteto spanca, dodal dihalne tehnike z zniževanje stresa, jutranji protokol za aktivacijo živčnega sistema, ki vas bo pripravil na vaš dan, podal svoje napotke za trenažni proces, podal svoje napotke kaj bi spremenil v prehrani glede na vaše želje in fiziologijo in pripisal vse prehranske dodatke, ki jih boste po mojem mnenju potrebovali (večinoma je vse naravno). V paketu boste prav tako prejeli popolni plan prehrane samo za vas in pa trenažni proces, ki bo usmerjen v vaše želje in cilje. S paketom boste prejeli moje celotno znanje glede psihologije in fiziologije človeškega telesa, ter prehranskih navad.

OPTIMIZACIJA SPANCA

60
  • Po navadi zelo ne-kontroliran fiziološki proces našega telesa, ki pa bi ga sam osebno označil za enega izmed najpomembnejših, če ne celo najpomembnejšega. Slab spanec nas lahko dejansko loči od hude bolezni ali optimalnega zdravja. Samo en dan spanca, ki traja 6 ur, poveča možnosti za poškodbo športnika za kar 500%, prav tako se inzulinska rezistenca poslabša za skoraj 50%, mikro mišice delujejo skoraj 70% manj učinkovito, mišična masa upada, povečuje se maščobna masa, tveganje za metabolne bolezni se drastično zviša, koncentracija čez dan močno upade, kognitivne sposobnosti se drastično zmanjšajo. Skratka spanec vpliva na vse.

Te zanima več ? Piši mi …